Get Adobe Flash player

СТАТУТ ФГСМ

 

statut

КЛУБОВИ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - БИТОЛА

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ПРИЛЕП

- КГС „ПАРТИЗАН“ - О.НИКОЛОВ

- КГС „КОЧАНИ“ - КОЧАНИ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ГОСТИВАР

- КГС „ПАРТИЗАН“ - СТРУМИЦА

- ДГС „ПАРТИЗАН“ - Ѓ.ПЕТРОВ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ГЕВГЕЛИЈА

РАНГ ЛИСТА

Ранг листа на натпреварувачи

КАМП ФГСМ

zelt01

Кампувајте кај нас понудите
се најдобри, а цените најповолни
.

FIG

UEG

MOK

AMS

Прогласени најуспешните гимнастичари и спортски работници

10857989 381478835349408 1738546824896347248 n

 

        Во пријатна и срдечна атмосфера во хотел Слив Виница од 13.12 до 14.12.2014 се одржа манифестацијата со бројни награди и плакети за се она што го постигнале во 2014та година.

        Беа доделени плакети за првите,вторите и третите места на гимнастичарите како и за најзаслужните спортски работници.

                                              10614099 381479525349339 2598665574086703538 n

        Како долгогодишен член-потпарол на гимнастичката федерација на Република Македонија,Димче Миновски е одликован од страна на претседателот на федерацијата Љупчо Арнаудов со златник со амблемот на федерацијата.

        Со оваа награда тој се вбројува меѓу дваесетте легенди на федерацијата одликувани од страна на Арнаудов Љупчо од свои лични средства како заслуга за долгогодишната работа во гимнастичкиот спорт.

        Целокупната манифестација можете да ја погледнете тука

 

10387647 381479842015974 3596249605899955579 n 10378932 381485708682054 7389898972385586730 n    1601067 381483515348940 1611742937232218910 n 1511055 381486765348615 8240058475770767278 n    1549198 381487328681892 244480191149028925 n 1618466 381485492015409 4909652645972295705 n   10616131 381487968681828 9145471401576739421 n 14294 381483242015634 1206718642795026512 n 10704098 381482432015715 7618054348064134415 n 10847951 381485942015364 7963273006078364427 n  10850046 381481262015832 6673023972271998650 n 10857946 381483745348917 206271226772997733 n  10868272 381482795349012 182687764564319501 n 10868300 381480528682572 3994784612538298766 n   10868161 381480855349206 7905105548779729780 n   

trace my ip