Get Adobe Flash player

СТАТУТ ФГСМ

 

statut

КЛУБОВИ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - БИТОЛА

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ПРИЛЕП

- КГС „ПАРТИЗАН“ - О.НИКОЛОВ

- КГС „КОЧАНИ“ - КОЧАНИ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ГОСТИВАР

- КГС „ПАРТИЗАН“ - СТРУМИЦА

- ДГС „ПАРТИЗАН“ - Ѓ.ПЕТРОВ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ГЕВГЕЛИЈА

РАНГ ЛИСТА

Ранг листа на натпреварувачи

КАМП ФГСМ

zelt01

Кампувајте кај нас понудите
се најдобри, а цените најповолни
.

FIG

UEG

MOK

AMS

Победник во „Повекебој - Охрид 2016“ е КГС ПАРТИЗАН - БИТОЛА.

Го освоија преодниот пехар три години по ред.

Според правилата на ФГСМ, оној клуб што ќе го освои пехарот три години по ред,

е севкупен победник на спортските рекреативни игри.

s 1s 3s 4s 5s8s 11s12s 13s 15s 16s 17

trace my ip