Get Adobe Flash player

СТАТУТ ФГСМ

 

statut

КЛУБОВИ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - БИТОЛА

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ПРИЛЕП

- КГС „ПАРТИЗАН“ - О.НИКОЛОВ

- КГС „КОЧАНИ“ - КОЧАНИ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ГОСТИВАР

- КГС „ПАРТИЗАН“ - СТРУМИЦА

- ДГС „ПАРТИЗАН“ - Ѓ.ПЕТРОВ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ГЕВГЕЛИЈА

РАНГ ЛИСТА

Ранг листа на натпреварувачи

КАМП ФГСМ

zelt01

Кампувајте кај нас понудите
се најдобри, а цените најповолни
.

FIG

UEG

MOK

AMS

                 ПОКАНА ЗА УЧЕСТВО НА КОНДИЦИОНИ ПРИПРЕМИ –ДОЈРАН

 

 

Во периодот од 18.08 2016год.  до 23.08 2016 год. во Дојран, Федерацијата на Гимнастички спортови организира кондициони припреми. Покана за учество на гимнастичари/ки се:

1.Иван Крстевски – КГС Битола

2.Христијан Ќебаковски-КГС Битола

3.Марко Димовски –КГС Битола

4.Петар Каров –КГС Кочани

5.Ристе Симеонов-КГС Кочани

6.Димитриј Спасов-КГС Кочани

7.Стојан Анастасов-КГС Кочани

8.Антонио Јаношевиќ- КГС Кочани

9.Јана Николова –КГС Кочани

10.Петар Муратовски –КГС Орце Николов

11.Бојан Здравевски-КГС Орце Николов

12.Сандевска Јана –КГС Орце Николов

13.Вељак Андреа-КГС Орце Николов

14.Гичевска Јана –КГС Орце Николов

15.Василевска Бојана-КГС Орце Николов

16.Дино Бошнјак –КГС Соколи

17.Дамјан Атанасовски-КГС Соколи

18.Михаил Митрески-КГС Соколи

19.Матеј Тасески-КГС Соколи

20.Петар Самарџиоски-КГС Прилеп

21.Стефан Петковски-КГС Ѓорче Петров

22.Катерина Петковска-КГС Битола

23.Елеонора Димковска –КГС Битола

24.Сара Силјановска- КГС Битола

25.Стефанија Кенковска-КГС Битола

26.Марија Вчкова –КГС Кавадарци

 

Припремите ќе ги води селкторот Колев Николче и помошник  Марина Илијевска, ќе се работи на проверка на моменталната физичка спремност и утврдување и подобрување на моторичките способностите .

Напомена: Сите Гимнастичари/ки кои се на списокот на селекторот треба да го потврдат своето присуство најдоцна до 06.08 2016 год. во канцеларијата на ФГСМ или на мајлот This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Канцеларија на ФГСМ

trace my ip