Get Adobe Flash player

СТАТУТ ФГСМ

 

statut

КЛУБОВИ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - БИТОЛА

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ПРИЛЕП

- КГС „ПАРТИЗАН“ - О.НИКОЛОВ

- КГС „КОЧАНИ“ - КОЧАНИ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ГОСТИВАР

- КГС „ПАРТИЗАН“ - СТРУМИЦА

- ДГС „ПАРТИЗАН“ - Ѓ.ПЕТРОВ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ГЕВГЕЛИЈА

РАНГ ЛИСТА

Ранг листа на натпреварувачи

КАМП ФГСМ

zelt01

Кампувајте кај нас понудите
се најдобри, а цените најповолни
.

FIG

UEG

MOK

AMS

    

Предлог десет гимнастичари – спортска надеж, спрема постигнати резултати во званичен билтен

 

ФГСМ за стипендија за 2015 година кои ќе продолжат да се такмичат и во 2016 година 

 

 

 

Машки:

 

1.Иван Крстевски-КГС Битола

 

2.Христијан Ќебаковски-КГС Битола

 

3.Бојан Здравевски-КГС Орце Николов

 

4.Петар Каров- КГС Кочани

 

5.Ристе Симеонов –КГС Кочани

 

6.Антонио Јаношевиќ –КГС Кочани

 

 

 

Женски:

 

1Љубица Илијевска - КГС Битола

 

2.Елеонора Димковска-КГС Битола

 

3.Јана Николова –КГС Кочани

 

4.Ана Сандевска-КГС Орце Николов 

 

trace my ip