Get Adobe Flash player

СТАТУТ ФГСМ

 

statut

КЛУБОВИ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - БИТОЛА

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ПРИЛЕП

- КГС „ПАРТИЗАН“ - О.НИКОЛОВ

- КГС „КОЧАНИ“ - КОЧАНИ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ГОСТИВАР

- КГС „ПАРТИЗАН“ - СТРУМИЦА

- ДГС „ПАРТИЗАН“ - Ѓ.ПЕТРОВ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ГЕВГЕЛИЈА

РАНГ ЛИСТА

Ранг листа на натпреварувачи

КАМП ФГСМ

zelt01

Кампувајте кај нас понудите
се најдобри, а цените најповолни
.

FIG

UEG

MOK

AMS

Во периодот од 18.08 2016год.  до 23.08 2016 година во Дојран, Федерацијата на Гимнастички Спортови,

организира кондициони припреми каде што ќе учествуваат следните гимнастичари и тренери:

 

1.Иван Крстевски – КГС Битола

2.Христијан Ќебаковски-КГС Битола

3.Петар Каров –КГС Кочани

4.Ристе Симеонов-КГС Кочани

5.Димитриј Спасов-КГС Кочани

6.Антонио Јаношевиќ- КГС Кочани

7.Петар Муратовски –КГС Орце Николов

8.Бојан Здравевски-КГС Орце Николов

9.Дино Бошнјак –КГС Соколи

10.Дамјан Атанасовски-КГС Соколи

11.Леонардо Стојчески-КГС Соколи

12.Матеј Тасески-КГС Соколи

13.Стефан Петковски-КГС Ѓорче Петров

14.Катерина Петковска-КГС Битола

15.Елеонора Димковска –КГС Битола

16.Сара Силјановска- КГС Битола

17.Филип Ангелов-КГС Кочани

18.Теа Маневска-КГС Соколи

19.Ивана Јанкоска-КГС Соколи

 

Тренери:

Колев Николче

Марина Илијевска

 

 

Воедно, Семинарот за судии и полагање на испит во Машка Спортска Гимнастика, според годишниот календар

ќе се одржи на ден 19 ,20 и 21.08.2016 год. Во кампот “Партизан” стар Дојран. На него ќе бидат присутни:

1.Сашко Димчо

2.Диме Нефинов

3.Димитриј Глувчевски

4.Ангелевски Валентин

5.Филип Јордановски

6. Димовски Горан

7. Зоран Гоголат

 

 

 

 

 

 

 

trace my ip