Get Adobe Flash player

СТАТУТ ФГСМ

 

statut

КЛУБОВИ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - БИТОЛА

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ПРИЛЕП

- КГС „ПАРТИЗАН“ - О.НИКОЛОВ

- КГС „КОЧАНИ“ - КОЧАНИ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ГОСТИВАР

- КГС „ПАРТИЗАН“ - СТРУМИЦА

- ДГС „ПАРТИЗАН“ - Ѓ.ПЕТРОВ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ГЕВГЕЛИЈА

РАНГ ЛИСТА

Ранг листа на натпреварувачи

КАМП ФГСМ

zelt01

Кампувајте кај нас понудите
се најдобри, а цените најповолни
.

FIG

UEG

MOK

AMS

Извештај за припремите одржани во Дојран
 
Кондиционите припреми кои се одржаа во КРЦ Дојран во периодот од 18. 08 2016 до 23. 08 2016 год. се изведоа според планот по кој што беа предвидени.Се работеше два пати на ден каде што првиот тренинг беше кондициона подготовка (брзина,експлозивна сила,координација итн.), додека вториот тренинг се работеше на усовршување на дел од техниките и вежби за сила.Во целост,  Кондиционите припреми се оценуваат за успешно завршени и исходот од истите е позитивен. Неспорно е и задоволството од гимнастичари/ки, како од нивниот ангажман, така и од нивната целосна посветеност до последниот тренинг.
 
 
trace my ip