Get Adobe Flash player

СТАТУТ ФГСМ

 

statut

КЛУБОВИ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - БИТОЛА

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ПРИЛЕП

- КГС „ПАРТИЗАН“ - О.НИКОЛОВ

- КГС „КОЧАНИ“ - КОЧАНИ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ГОСТИВАР

- КГС „ПАРТИЗАН“ - СТРУМИЦА

- ДГС „ПАРТИЗАН“ - Ѓ.ПЕТРОВ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ГЕВГЕЛИЈА

РАНГ ЛИСТА

Ранг листа на натпреварувачи

КАМП ФГСМ

zelt01

Кампувајте кај нас понудите
се најдобри, а цените најповолни
.

FIG

UEG

MOK

AMS

Известување:

 

Категоризираните спортисти за добивање на паричен надоместок,

односно кандидати за стипендии, се следните гимнастичари:

1. Христијан Ќебаковски

2. Бојан Здравевски

3. Петар Каров

4. Ристе Симеонов

5. Антонио Јаношевиќ

6. Љубица Илијевска

7. Јана Николова

8. Елеонора Димковска

9. Ана Сандевска

 

trace my ip