Get Adobe Flash player

СТАТУТ ФГСМ

 

statut

КЛУБОВИ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - БИТОЛА

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ПРИЛЕП

- КГС „ПАРТИЗАН“ - О.НИКОЛОВ

- КГС „КОЧАНИ“ - КОЧАНИ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ГОСТИВАР

- КГС „ПАРТИЗАН“ - СТРУМИЦА

- ДГС „ПАРТИЗАН“ - Ѓ.ПЕТРОВ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ГЕВГЕЛИЈА

РАНГ ЛИСТА

Ранг листа на натпреварувачи

КАМП ФГСМ

zelt01

Кампувајте кај нас понудите
се најдобри, а цените најповолни
.

FIG

UEG

MOK

AMS

 

И З В Е С Т У В А Њ Е

 

            Федерацијата за гимнастички спортови на Македонија ве известува:

 

            Председателот на тех. комитет Ацо Ристески во консултации со останатите  членови на истиот  одлучи:

Есенскиот завршен турнир по спортска гимнастика  од Б лига жени да се одржи на 29-10-2016 година.

Есенскиот завршен турнир по спортска гимнастика  од А и Б лига мажи и А лига жени да се одржи на 05-11-2016 година.

 

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СИТЕ КЛУБОВИ КОИ СЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ЗА ОРГАНИЗИРАЊЕ НА НЕКОЈ ОД ОВИЕ НАТПРЕВАРИ ДА СЕ ПРИЈАВАТ ПИСМЕНО ДО КАНЦЕЛАРИЈАТА ПРИ ФГСМ НАЈДОЦНА ДО СРЕДА 05-10-2016 ГОД.

 

                                                                                                ФГСМ

Претседател на тех.комитет

Проф. Ацо Ристески

trace my ip