Get Adobe Flash player

СТАТУТ ФГСМ

 

statut

КЛУБОВИ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - БИТОЛА

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ПРИЛЕП

- КГС „ПАРТИЗАН“ - О.НИКОЛОВ

- КГС „КОЧАНИ“ - КОЧАНИ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ГОСТИВАР

- КГС „ПАРТИЗАН“ - СТРУМИЦА

- ДГС „ПАРТИЗАН“ - Ѓ.ПЕТРОВ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ГЕВГЕЛИЈА

РАНГ ЛИСТА

Ранг листа на натпреварувачи

КАМП ФГСМ

zelt01

Кампувајте кај нас понудите
се најдобри, а цените најповолни
.

FIG

UEG

MOK

AMS

 

    Почитувани

           Врз основа на член пет,  став алинеа 2 од статутот на ФГСМ, свикувам седница на извршниот одбор на Федерацијата на гимнастички спортови Македонија на ден 07.10.2016 година, во Петок во Хотел Слив со почеток во 20 часот, со следниот:

              

Image result for hotel sliv vinica                                                 

 

                                                                 ДНЕВЕН РЕД

                      1.Усвојување на записникот од претходната седница што се одржа во Виница од 12.12.2015година.

                      2.Информација за превземените активности на претседателот околу изградба на спортска сала во Скопје како и информација за гимнастичкиот центар КГС Битола и дадените средства од МОК. 

                      3.Информација за финансирање на спортот со најновите измени на Владата на Република Македонија.

                      4.Информација за гимнастичките центри Охрид и Дојран како и барање за продолжување на концесијата на ДООЕЛ „БИ РЕД“ – БИТОЛА.

                      5.Разно

 

 

 

 

                                          Претседател:

                                    Љупчо Арнаудов

trace my ip