Get Adobe Flash player

СТАТУТ ФГСМ

 

statut

КЛУБОВИ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - БИТОЛА

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ПРИЛЕП

- КГС „ПАРТИЗАН“ - О.НИКОЛОВ

- КГС „КОЧАНИ“ - КОЧАНИ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ГОСТИВАР

- КГС „ПАРТИЗАН“ - СТРУМИЦА

- ДГС „ПАРТИЗАН“ - Ѓ.ПЕТРОВ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ГЕВГЕЛИЈА

РАНГ ЛИСТА

Ранг листа на натпреварувачи

КАМП ФГСМ

zelt01

Кампувајте кај нас понудите
се најдобри, а цените најповолни
.

FIG

UEG

MOK

AMS

И З В Е С Т У В А Њ Е

 

Се известуваат сите клубови дека Есенскиот завршен турнир Блига жени по спортска гимнастика кој беше закажан на 29-10-2016 година ќе се одржи во просториите на гимнастичкиот клуб „Орце Николов” – Скопје, со почеток во 11 часот.

За ова е одлучено по пријавата на клубот „Орце Николов“ да се јави како организатор на овој натпревар.

По поднесената пријава, комисијата за прием на салата ја посети истата и заклучи дека сите услови и нормативи за организирање на овој натпревар се исполнети.

Комисијата во состав:

Претседател тех. Комитет Ацо Ристески

Супер визор за женска спортска гимнастика: Златка Галабова

 

СЕ ИЗВЕСТУВААТ сите клубови дека пријавувањето на такмичарите е најдоцна до 24-10-2016 год. до канцеларијата на ФГСМ.

Сите пријави кои ќе дојдат подоцна од овој датум, натпреварувачите  нема да можат да настапат на овој натпревар.

             

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Претседател на технички комитет

                                                                  Аце Ристески

trace my ip