Get Adobe Flash player

СТАТУТ ФГСМ

 

statut

КЛУБОВИ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - БИТОЛА

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ПРИЛЕП

- КГС „ПАРТИЗАН“ - О.НИКОЛОВ

- КГС „КОЧАНИ“ - КОЧАНИ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ГОСТИВАР

- КГС „ПАРТИЗАН“ - СТРУМИЦА

- ДГС „ПАРТИЗАН“ - Ѓ.ПЕТРОВ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ГЕВГЕЛИЈА

РАНГ ЛИСТА

Ранг листа на натпреварувачи

КАМП ФГСМ

zelt01

Кампувајте кај нас понудите
се најдобри, а цените најповолни
.

FIG

UEG

MOK

AMS

 Известување:

 

Категоризираните спортисти за добивање на паричен надоместок,

односно кандидати за стипендии,се известуваат дека на ден 18.10.2016 година во малата сала на СРЦ Борис Трајковски, свечано ќе му се врачат вредносни ваучери. Се молат сите спортисти кои добиле паричен надоместок да бидат присутни:

 

1. Христијан Ќебаковски

2. Бојан Здравевски

3. Петар Каров

4. Ристе Симеонов

5. Антонио Јаношевиќ

6. Љубица Илијевска

7. Јана Николова

8. Елеонора Димковска

9. Ана Сандевска

                                               

                                                                              Канцеларија на ФГСРМ

 

trace my ip