Get Adobe Flash player

СТАТУТ ФГСМ

 

statut

КЛУБОВИ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - БИТОЛА

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ПРИЛЕП

- КГС „ПАРТИЗАН“ - О.НИКОЛОВ

- КГС „КОЧАНИ“ - КОЧАНИ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ГОСТИВАР

- КГС „ПАРТИЗАН“ - СТРУМИЦА

- ДГС „ПАРТИЗАН“ - Ѓ.ПЕТРОВ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ГЕВГЕЛИЈА

РАНГ ЛИСТА

Ранг листа на натпреварувачи

КАМП ФГСМ

zelt01

Кампувајте кај нас понудите
се најдобри, а цените најповолни
.

FIG

UEG

MOK

AMS

Комесарот за судиски прашања по женска гимнастика, ги определи следните судивки делегирани од Федерација za B - лига жени за натпреварот кој ќе се одржи на 29.10. 2016 во салата на Орце Николов Скопје:

1.Сања Карова

2.Радмила Станчева

3.Вики Ристоска

4.Сања Власисавлевич

5.Јелена Иванович

6.Емилија Стојаноска

7.Христина Анастасова                     

trace my ip