Get Adobe Flash player

СТАТУТ ФГСМ

 

statut

КЛУБОВИ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - БИТОЛА

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ПРИЛЕП

- КГС „ПАРТИЗАН“ - О.НИКОЛОВ

- КГС „КОЧАНИ“ - КОЧАНИ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ГОСТИВАР

- КГС „ПАРТИЗАН“ - СТРУМИЦА

- ДГС „ПАРТИЗАН“ - Ѓ.ПЕТРОВ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ГЕВГЕЛИЈА

РАНГ ЛИСТА

Ранг листа на натпреварувачи

КАМП ФГСМ

zelt01

Кампувајте кај нас понудите
се најдобри, а цените најповолни
.

FIG

UEG

MOK

AMS

Се известуваат сите клубови дека есенскиот завршен турнир по спортска гимнастика  од “А и Б лига” мажи и “А лига “жени ќе се одржи на 05-11-2016 година во Битола. Пријавувањето на гимнастичарите и екипите ќе биде до 01.11.2016 во канцеларијата на ФГСРМ.

Сите оние клубови кои нема да пријават натпреварувачи до овој термин, нема да земат учество на натпреварот.

 

                                                                              Канцеларија на ФГСРМ

trace my ip