Get Adobe Flash player

СТАТУТ ФГСМ

 

statut

КЛУБОВИ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - БИТОЛА

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ПРИЛЕП

- КГС „ПАРТИЗАН“ - О.НИКОЛОВ

- КГС „КОЧАНИ“ - КОЧАНИ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ГОСТИВАР

- КГС „ПАРТИЗАН“ - СТРУМИЦА

- ДГС „ПАРТИЗАН“ - Ѓ.ПЕТРОВ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ГЕВГЕЛИЈА

РАНГ ЛИСТА

Ранг листа на натпреварувачи

КАМП ФГСМ

zelt01

Кампувајте кај нас понудите
се најдобри, а цените најповолни
.

FIG

UEG

MOK

AMS

 

На 29.10. 2016, во Скопје се одржа „Есенскиот завршен натпревар во Б – лига жени“.

Натпреварот се одвиваше во пријатна атмосфера, а добиените резултати од истиот, се следните: 

Помлади пионерки (поединки):

1.Ана Ѓорѓиевска – КГС ПАРТИЗАН ОРЦЕ НИКОЛОВ - СКОПЈЕ

2.Надја Џалева - КГС ПАРТИЗАН ОРЦЕ НИКОЛОВ - СКОПЈЕ

3.Јована Јаневска - КГС ПАРТИЗАН ОРЦЕ НИКОЛОВ - СКОПЈЕ

Помлади пионерки (екипно):

1.КГС ПАРТИЗАН ОРЦЕ НИКОЛОВ - СКОПЈЕ

2.КГС ПАРТИЗАН БИТОЛА

3.КГС ПАРТИЗАН СОКОЛИ – ПРИЛЕП

Постари пионерки (поединки):

1.Дорис Нацева - КГС ПАРТИЗАН ОРЦЕ НИКОЛОВ - СКОПЈЕ

2.Наташа Трпковска - КГС ПАРТИЗАН ОРЦЕ НИКОЛОВ - СКОПЈЕ

3.Алина Џалева - КГС ПАРТИЗАН ОРЦЕ НИКОЛОВ - СКОПЈЕ

Постари пионерки (екипно):

1.КГС ПАРТИЗАН БИТОЛА

2.КГС ПАРТИЗАН КОЧАНИ

3.КГС ПАРТИЗАН СОКОЛИ – ПРИЛЕП

Јуниорки (поединки):

1.Теа Вељановска - КГС ПАРТИЗАН СОКОЛИ – ПРИЛЕП

2.Антониа Јаневска - КГС ПАРТИЗАН ОРЦЕ НИКОЛОВ СКОПЈЕ

3.Јасмина Силјановска - КГС ПАРТИЗАН БИТОЛА

Сениорки (поединки):

1.Ева Ќосева - КГС ПАРТИЗАН ОРЦЕ НИКОЛОВ СКОПЈЕ

2.Петкович Николина – КГС ПАРТИЗАН ЃОРЧЕ ПЕТРОВ СКОПЈЕ

 

trace my ip