Get Adobe Flash player

СТАТУТ ФГСМ

 

statut

КЛУБОВИ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - БИТОЛА

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ПРИЛЕП

- КГС „ПАРТИЗАН“ - О.НИКОЛОВ

- КГС „КОЧАНИ“ - КОЧАНИ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ГОСТИВАР

- КГС „ПАРТИЗАН“ - СТРУМИЦА

- ДГС „ПАРТИЗАН“ - Ѓ.ПЕТРОВ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ГЕВГЕЛИЈА

РАНГ ЛИСТА

Ранг листа на натпреварувачи

КАМП ФГСМ

zelt01

Кампувајте кај нас понудите
се најдобри, а цените најповолни
.

FIG

UEG

MOK

AMS

На 05.11. 2016, во Битола се одржа „Есенскиот завршен натпревар во А и Б лига мажи и А лига жени“. Натпреварот се одвиваше во пријатна атмосфера, а победници на истиот, се следните: 

МАШКА СПОРТСКА ГИМНАСТИКА (А –ЛИГА)

ПОМЛАДИ ПИОНЕРИ:

1.Филип Ангелов -  Кгс Партизан Кочани

ПОСТАРИ ПИОНЕРИ:

1.Антонио Јаношевиќ - Кгс Партизан Кочани

2.Марко Димовски - Кгс Партизан Битола

3.Дамјан Атанасоски - Кгс Партизан Битола

МЛАДИ ЈУНИОРИ:

1.Ристе Симеонови - Кгс Партизан Кочани

2.Димитриј Спасов - Кгс Партизан Кочани

ЈУНИОРИ:

1.Стојан Анастасов - Кгс Партизан Кочани

2.Христијан Ќебаковски Кгс Партизан Битола

СЕНИОРИ:

1.Дино Бошњак - Кгс Партизан Соколи Прилеп

2.Иван Крстевски - Кгс Партизан Битола

МАШКА СПОРТСКА ГИМНАСТИКА (Б –ЛИГА)

ПОМЛАДИ ПИОНЕРИ:

1.Матеј Ангелов - КГС Партизан Орце Николов Скопје

2.Матеј Тасески - Кгс Партизан Соколи Прилеп

3.Михаил Митрески - Кгс Партизан Соколи Прилеп

ПОСТАРИ ПИОНЕРИ:

1.Петар Муратовски - Кгс Партизан Орце Николов Скопје

2.Дамјан Горгиев - Кгс Партизан Кочани

3.Марко Ангелов - Кгс Партизан Орце Николов

ЈУНИОРИ:

1.Бојан Здравевски - Кгс Партизан Орце Николов Скопје

СЕНИОРИ:

1.Стефан Петковски - Кгс Партизан Ѓорче Петров Скопје

ПОМЛАДИ ПИОНЕРИ (ЕКИПА):

1.Кгс Партизан Соколи Прилеп

2.Кгс Партизан Орце Николов

3.Кгс Партизан Кочани

ЖЕНСКА СПОРТСКА ГИМНАСТИКА (А –ЛИГА)

ПОМЛАДИ ПИОНЕРКИ:

1.Бојана Васислевска - Кгс Партизан Орце Николов

2.Јана Гичева - Кгс Партизан Орце Николов

ПОСТАРИ ПИОНЕРКИ:

1.Ана Сандевска - Кгс Партизан Орце Николов

2.Андреа Ваљак - Кгс Партизан Орце Николов

ЈУНИОРКИ:

1.Елеонора Димковска - Кгс Партизан Битола

2.Јана Николова - Кгс Партизан Кочани

3.Катерина Петковска - Кгс Партизан Битола

СЕНИОРКИ:

1.Ивана Јанкоска - Кгс Партизан Соколи Прилеп

2.Љубица Илијевска - Кгс Партизан Битола

3.Мартина Јездиќ - Кгс Партизан Соколи Прилеп

ЈУНИОРКИ(ЕКИПА):

1.Кгс Партизан Битола 

 

trace my ip