Get Adobe Flash player

СТАТУТ ФГСМ

 

statut

КЛУБОВИ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - БИТОЛА

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ПРИЛЕП

- КГС „ПАРТИЗАН“ - О.НИКОЛОВ

- КГС „КОЧАНИ“ - КОЧАНИ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ГОСТИВАР

- КГС „ПАРТИЗАН“ - СТРУМИЦА

- ДГС „ПАРТИЗАН“ - Ѓ.ПЕТРОВ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ГЕВГЕЛИЈА

РАНГ ЛИСТА

Ранг листа на натпреварувачи

КАМП ФГСМ

zelt01

Кампувајте кај нас понудите
се најдобри, а цените најповолни
.

FIG

UEG

MOK

AMS

                                   

Техничкиот комитет при ФГСРМ на својот состанок ги разгледа постигнатите резултати од А и Б лигата како и поединечно и према резултатите ги објави следните натпреварувачи и клубoви за најдобри за 2016 година:

 

 Најдобри А лига машки-

 

Помлади пионери А лига:

1.Филип Анѓелов КГС-Кочани

Постари пионери А лига:

1.Антонио Јаношевиќ КГС-Кочани

Млади Јуниори А лига:

1.Ристе Симеонов КГС-Кочани

Јуниори А лига:

1.Христијан Ќебаковски КГС- Битола

Сениори А лига:

1.Дино Бошњак КГС-Соколи

Женски А лига:

Помлади пионерки А лига:

1.Гичевска Јана КГС-Орце Николов Скопје

Постари пионерки А лига:

1.Ана Сандевска КГС-Орце Николов Скопје

Јуниорки А лига:

1.Елеонора Димковска КГС-Битола

Сениорки А лига:      

1.Ивана Јанкоска КГС- Соколи

Најдобри Б лига машки:

Помлади пионери Б лига:

1.Михаил Митрески КГС-Соколи

Постари пионери Б лига:

1.Петар Муратовски КГС-Орце Николов Скопје

Јуниори Б лига:

1.Бојан Здравевски КГС-Орце Николов Скопје

Сениори Б лига :

1.Стефан Петковски КГС-Ѓорче Петров Скопје

Најдобри женски Б лига:

Помлади пионерки Блига:

1.Јована Јаневска КГС-Орце Николов

Постари пионерки Б лига :

1.Дорис Нацева КГС-Орце Николов

Јунироки Б лига :

1.Јаневска Антонија КГС-Орце Николов

Сениорки Б лига:

1.Петкович Николина КГС-Ѓорче Петров

Најдобра женска екипа со 309 бода КГС-Орце Николов Скопје

Најдобар женски тренер- Анѓел Наумовски

Најдобра машка екипа со 272 бода КГС-Кочани

Најдобар машки тренер-Колев Николче

 

Најдобра екипа во севкупен пласман (машки и женски)-

 

1.КГС Орце Николов Скопје-394 бода

2.КГС-Битола- 330 бода

3.КГС-Кочани-316 бода

4.КГС-Соколи- 247 бода

5.КГС-Прилеп-

6.КГС Ѓорче Петров-

7.КГС-Кавадарци-

 

                                                                                                             Претседател на технички комитет:

                                                                                                             Aце Ристески

 

trace my ip