Get Adobe Flash player

СТАТУТ ФГСМ

 

statut

КЛУБОВИ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - БИТОЛА

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ПРИЛЕП

- КГС „ПАРТИЗАН“ - О.НИКОЛОВ

- КГС „КОЧАНИ“ - КОЧАНИ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ГОСТИВАР

- КГС „ПАРТИЗАН“ - СТРУМИЦА

- ДГС „ПАРТИЗАН“ - Ѓ.ПЕТРОВ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ГЕВГЕЛИЈА

РАНГ ЛИСТА

Ранг листа на натпреварувачи

КАМП ФГСМ

zelt01

Кампувајте кај нас понудите
се најдобри, а цените најповолни
.

FIG

UEG

MOK

AMS

      Клубот за Гимнастички спортови од Кочани учествуваше со 2 натпреварувачи Антонио Јаношевиќ и Јана Николова и КГС -Битола со 2 натпреварвачи Елеонора Димковска и Марко Димовски  на меѓунродниот турнир Лјубчо Солачки во спортска Гимнастика кој се одржа од 17-20  во Благоевград Бугарија.На турнирот зедоа учество околу 200 натпреварувачи од повеќе држави Бугарија,Велика Британија,Белгија,Грција,Македонија..Нашите натпреварувачи одлично ги изведоа нивните вежби со тоа што Јана Николова се пласираше во финале по справи (најдобрите 8) на двовисински разбој каде го зазеде 5 место , прескок  каде го зазеде 6 место и 7 место во повеќебој додека Антонио Јаношевиќ се пласираше во финале на разбој и беше 8 место во исклучително силна конкуренција од 42 натпреварувачи во неговата категорија и Елеонора Димковска се пласираше во финале на греда и го зазеде 8 место . Со оглед на конкуренцијата на турнирот и условите во кој што работиме овие резултати се успех за  клубовите кој зедоа учество  и за Македонија.

 

Bugarija 1 Bugarija 2Bugarija 3  bugarija 5 Bugarija 4 bugarija 6


trace my ip