Get Adobe Flash player

СТАТУТ ФГСМ

 

statut

КЛУБОВИ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - БИТОЛА

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ПРИЛЕП

- КГС „ПАРТИЗАН“ - О.НИКОЛОВ

- КГС „КОЧАНИ“ - КОЧАНИ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ГОСТИВАР

- КГС „ПАРТИЗАН“ - СТРУМИЦА

- ДГС „ПАРТИЗАН“ - Ѓ.ПЕТРОВ

- КГС „ПАРТИЗАН“ - ГЕВГЕЛИЈА

РАНГ ЛИСТА

Ранг листа на натпреварувачи

КАМП ФГСМ

zelt01

Кампувајте кај нас понудите
се најдобри, а цените најповолни
.

FIG

UEG

MOK

AMS

Периодот од 2-4 Декември гимнастичарите Антонио Јаношевиќ и Јана Николова од клубот КГС-Кочани и Елеонора Димковска од КГС-Битола учествуваа како клубски представници од Македонија на турнирот Лазар Крстиќ и Марица Џелатович во Нови Сад. На турнирот зедоа учество над 240 натпреварувачи од 14 држави : Македонија,Србија,Бугарија,Словенија,Хрватска,Германија,Франција,Романија,Јужна Африка,Јордан,Данска,Малта Унгарија...Одличен резултат оствари Антонио Јаношевиќ кој го освои 2 место во повеќебој и се квалификуваше на 3 справи во финале и тоа на Коњ со рачки го освои 4 место,Разбој 5 место и Вратило 7 место додека останатите 2 натпреварувачки забележаа солиден настап, но со оглед на конкуренцијатане освоија позначителен резултат.

n 1 n 2

n 3n 4n 5

 

trace my ip